RECORDEU NOMÉS ES PODEN CAÇAR DOTZE TÓRTORES PER CAÇADOR I DIA

divendres, 17 d’agost del 2007

Tir al Plat 2007



Amb motiu de la festa de Sant Llorenç, patró de Castelló d’Empúries, la Societat de Caçadors Emporium va celebrar la tirada anual al plat. El paratge escollit va ser el que s’utilitza darrerament anomenat “La Forca” situat prop de la carretera de Sant Joan dels Erms. Vam gaudir de dos dies de sol i una participació d’unes 60 persones dividides en 18 esquadres de 6 tiradors. El fet de ser una tirada social oberta a tothom va permetre que qui volgués repetís en diferents esquadres, doncs no es tracta de cap competició i ni tan sols hi ha premi, tan sols es tracte d’unes jornades de divertiment que serveix de pretemporada a l’obertura de la cacera i així mateix comprovar que les armes funcionen correctament. El dissabte al matí es dedica al muntatge del camp de tir i a la tarda a tirar i tractar d’intentar trencar plats, el diumenge es realitza un bon esmorzar amb pa amb tomata, pernil, amanida, meló i síndria que porten els mateixos socis. Aquest esmorzar està obert a tothom, siguin caçadors o no i va haver-hi al voltant de 80 persones.
Només queda agrair especialment a Diego Garcia tot el suport que ens ha donat aquests dos dies sense el qual no hauríem pogut muntar les instal·lacions, i als altres companys que desinteressadament ha perdut el seu matí per tal que tot funcionés correctament.

3 comentaris:

Ramon Piris ha dit...

Hola de nou.
Molt bé el tir al plat, i molt bé en Diego. Gran tipus com no n'hi ha!
Només un afegit: Sant Llorenç és festa, però no el patró, en tot cas, co-patró. La patrona és la Candelera.

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Tens raó amb que la patrona és la Mare de Déu de la Candelera, però ella no pot ser patró, potser vaig equivocat però jo tinc entés que Sant Llorenç és el patró i la Candelera la patrona. De totes maneres gràcies pel comentari i bon viatge.

bonacuina petit ha dit...

no us baralleu pas eh' da iwal qui sigui el patro!!!
pero en LLorenç ja en te els cullons plens i ara vindra la Candelera!!